tisdag 3 november 2009

Offentliggjord.


I somras skrev jag en rapport om alkoholvanorna på Campus Helsingborg. Världens bästa sommarjobb var det och för första gången fick jag skriva något på riktigt och på egen hand. Idag hade vi pressträff för att göra resultatet offentligt. Trots försöken att visa på arbetet som redan görs och som kommer att göras vinklades det naturligtvis som att vi dricker som fiskar och är fulla nästan jämt. Det var väl kanske inte riktigt det som var tanken där. Men okej, vi är nöjda ändå. Nu är rapporten i alla fall offentlig och inte hemlig längre. Det är minsann lite obehagligt att lägga ut sitt arbete på det här viset. Samtidigt är det naturligtvis sanslöst härligt.

Lite media kring det hela hittas här:
Tv4 och Helsingborgs Dagblad och HD igen. Pressmeddelandet hittar du här.

.
.
.

Just ja. Du vill ju säkert läsa rapporten också.

Hybris? Kanske. Men jag tänker att som blivande tjugoj*vlafemåring kan man få lov att gotta sig i att man faktiskt presterat något. Och detta i skrift dessutom.

/C.

1 kommentar:

  1. Mkt intressant rapport! Helt sjukt hur många det är som är i riskzonen! Måste ju bara tillägga en liten rolig detalj, i intervjun med ordföranden för Stampus där han sitter och berättar att de ska dra ner på alkoholkonsumtionen så står där flera bag in box vin i bakgrunden som fyller upp bilden rätt bra :) hehe. Grattis än en gång! Kram

    SvaraRadera