torsdag 10 september 2009

[Infoga valfri glädjeklyscha här.]

Det är väldigt lätt att skutta ur sängen kvart i sex på morgonen när det är för att baka scones till ett så härligt gäng som styrelsen. Vi hade årets första frukostmöte idag och alla är verkligen igång. Slitna efter en tuff vecka - men igång.

Dagen trillade vidare på sitt vanliga kårkaraktäristiska vis, en massa häng i kårsoffan, en massa kaffe, en del trixande med terminsräkningar, en hel del "är du inte klar på datorn snaaart ..?". Men något är lite annorlunda. Det ligger något spännande i luften, det är svårt att sätta fingret på det men något är i görningen. Det märks på vad som kan tyckas vara små saker, som att vi på på frukostmötet började prata om att börja twittra och vips - nu twittrar SMEstyrelsen. Och som att vi snackade om att det hade varit jättekul om vi gick Marknadsföreningens frukostklubb tillsammans och vips - halva gänget är medlemmar nu och ska gå imorgon. Det snackas sittningar och tentaläsningskvällar, det smids planer och bollas idéer.

Dagen avslutades med ett inspirerande möte och ett jättetrevligt snack om ditt och datt (och en och annan strategi).

Kvällen börjar med lite chill i soffan, fortsätter med hamburgare på Utposten och en två tre fyra eller fem glas vin på Villan. Har man det bra eller?

/C.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar