fredag 15 maj 2009

Bra dag.

Vi har haft en högst underlig och väldigt trevlig fredag idag.
För att börja från början så snoozades det i forever innan saker och ting togs tag i och ansökningarna skickades in. Inte var dag som man tigger , i runda slängar, 200 000kr bara så där. Men det var riktigt kul att knåpa med ansökningar, om inte annat för att man under tiden sitter med visionen om nästa år rakt framför ögonen och sätter ord på den. Damn, vad det kommer bli ett bra år!
Bör ju så klart förklara mig - vi söker bidrag till dels vårt internationella mentorsprogram som startar till hösten och som är skapat för att välkomna våra första internationella studenter och dels till ett projekt som går ut på att vi ska samordna alla arbetsmarknadsdagar på Campus. Så det så.
Lagom till lunch dök kandidattjejerna upp med en påse tacos (lyxlunch!) och skriveriet (=dividerandet) kunde starta. Med scones&te-fika utvecklade det hela sig till en alldeles underbar kandidatdag.
Konsert på rådhuset blev det sedan. Stämpus med sin roliga repertoar och sina finfina toner gjorde att tårarna nästan sprutade, ena stunden för att det var så fint - men oftast var det för att det helt enkelt var riktigt kul. Vi avslutade kvällen med ett glas rött och spaneri på Viva.
Och fredagar som oftast på sin höjd brukar innebär segt kåreri och huvudvärk.
/C.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar