söndag 19 april 2009

Sexfest utan folk.

Det var vad som stod i kalendern i går. Det är sånt som inte börs visas för någon som inte vet vad det innebär. Det betyder iaf: Fest med sexmästeriet och endast med dessa. Och sexmästeriet är alltså det gäng som ordnar maten till festerna som hör spexet till. Det blev grillning ute hos sexmästaren i dennes förortshus, maten var så klart fantastisk. Det blev en del diskussioner, lite gräl, mycket skratt och enorma mängder alkohol, Singstar och Guitarhero.
Efter än mer diskussioner, denna gång på hemmaplan, avslutades kvällen på ett minst sagt positivt sätt.
Igår extraknäcktes det också lite grann, staden skulle vårstädas och undertecknad fungerade som städvärdinna vilket i princip betyder att jag satt i fyra timmar och solade.
Nu ska det skrivas ännu en kandidatur, denna gång till Campus Helsingborgs styrelse. Det finns tydligen någonslags ambition i detta huvud att sitta i så många olika Campus-organ som möjligt. Detta så klart för att ha så bra grepp som möjligt om sånt som händer och som påverkar Service Management Ekonomerna. Rent egoistiskt är det ett väldigt bra sätt att lära sig om hur saker och ting görs i olika rum och veta hur man själv fungerar i sådana rum. Roligt är det också :)
/C.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar