lördag 29 augusti 2009

Om att vidga en eller annan vy.

Det är mycket man inte får göra om man har med kineser att göra. Vi måste akta oss noga för att inte framstå som en organisation som ... Ja, jag vet inte riktigt, men back off ska vi göra så att inte kineserna tror att de måste göra allt vad vi säger. (Attans, maktbegäret får ju uppenbarligen stryka på foten.) Vidare och av samma anledning får vi inte arrangera SFI-kurser tillsammans med Folkuniversitetet. Vi kan vara med, men inte styra på något vis. Det är lite spännande. Hur sjutton ska vi kunna arrangera våra utflykter och allt vi planerat?
Det är jätteroligt att vara kårordförande. Men ibland känner man sig som en flipperboll. Och jag trivs inte med ramarna. Men det är en annan historia. Nu ska här ordnas en kräftskiva/midsommarbuffé. Utan snapsvisor, för det gillar bara svenskar. (Puh. Det är mycket att tänka på.)
/C.

1 kommentar:

  1. nämen skriver du också?! det hade jag missat! (tänk vad man hittar när man är för seg för att städa iordning lägenheten, lämna tillbaka hyrfilmen och steka pannkakor.. men snart ska jag sätta igång =) )

    SvaraRadera